torsdag 1 september 2011

Detta har hänt.....

Vi har flyttat till hus i kvissleby-Nolby. Hundarna har tillgång till en stor innergård runt huset. Katterna kommer att få en egen inhängnad bakom huset. Det är en hel del pyssel för att komma iordning, men det kommer att bli fint när det är klart. Jag har aldrig sett katterna springa så mycket som de gör idag. Hundarna har kvar hundgården på ridgården och den används flitigt. Jag är såå tacksam över möjligheten att få ha en hundgård på en gård. Hundarna har fullt upp att hålla koll på vad som händer på dagarna. De har en lekstuga och regn/solskydd i hundgården.
Bia har gått en tävlingsinriktad kurs och går nu en bevakningskurs. Primiären på första tävlingen kommer att bli under hösten 2011. Mina tävlingsnerver är redan i kaos...... Uffe har gjort sin debut för i år i med husse på en utställning. Han blev Bis 4 i tjänstehundskategorin och därmed är nästa års supé för Västernorrlands mästaren säkrad.
Tyvärr blev in Cleo anmäld till kattutställningen i sundsvall i år för att jag hittade inte stamtavlan, men nu är den på plats.
Detta var lite från Gladhoffe & Calenthes katteri

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar