torsdag 27 december 2012

Julfirande

Julfirande har skett på annan ort för mig och sambon utan hundar. De stora hundarna har varit på hundpensionatet Djurkollot i Gnarp. Det hade fungerat perfekt.

Valparna har varit utlånade till kompisar för uppfostring och socialisering i ny miljö. Det har fungerat galant för alla valparna.

Alf kom till en stor familj med flera stora hundar. Under julen är det en stor släkt som kommer på besök. Han har varit lyhörd för inkallning och lyssnat på alla tillsägelser utan att någon har höjt rösten. Det hade fungerat galant.

Aston har bott i central Kvissleby och har regelbundet fått träna på koppelproemander och att inte hälsa på andra hundar samt människor. Han har varit ensam utan andra hundar och med bästa kompisen Per som har stort kunnande på hundträning. Han har fått träna på grundkomandon.

Alexia har bott i central Kvissleby och har regelbundet fått träna på koppelproemander och att inte hälsa på andra hundar samt människor. Hon har varit ensam utan andra hundar och medSvärmor Rose som har stort kunnande på hundar. Hon har tränat på att bo i lägenhet under de dagarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar